Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMATIČAN DOGAĐAJ

FOTO Immobile s djecom doživio prometnu nesreću. Automobil je potpuno uništen, spasilo ih čudo

Serie A - Spezia v Lazio
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
16.04.2023.
u 10:52

Poznati nogometaš i djeca prebačeni su u bolnicu, a prošli su bez ozbiljnijih ozljeda

Napadač Lazija i talijanski reprezentativac Ciro Immobile jutros je u Rimu sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Prema vijestima koje je objavila Gazzetta dello Sport, tramvaj broj 19 je prelazio preko Ponte Matteotti, samo nekoliko kilometara od stadiona Lazija, i sudario se osobnim vozilom.

To osobno vozilo pripada Immobileu, a u nesreći su ozlijeđeni putnici koji su u trenutku nesreće bili u tramvaju. Jedna osoba prevezena je u bolnicu, a nogometaš se oglasio nedugo nakon nesreće.

- Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, ja sam dobro, samo me malo boli ruka - prenijeli su talijanski mediji. 

Prednji kraj automobila je potpuno demoliran pa je pravo čudo što su Immobile i njegova djeca iz nesreće izašli praktički neozlijeđeni. 

Lazio je svoju utakmicu odradio još u petak, slavio je s 3:0 na gostovanju kod Spezije, a Immobile je bio strijelac jednog pogotka. U idućem kolu u subotu dočekuju Jurićev Torino

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije