Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG AFERE

FIFA sazvala izvanredni sastanak Izvršnog odbora

Sepp Blatter
AFP
23.11.2009.
u 19:14

Izvanredni sastanak sazvala je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zbog kladioničarske afere i igranja rukom Thierryja Henryja kojim se Francuska (protiv Republike Irske) kvalificirala na Svjetsko prvenstvo.

Mjesto održavanja sastanka bit će Cape Town, 2. prosinca.

- Zbog posljednjih događaja u svjetskom nogometu, poglavito incidenta u dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na SP 2010. u Južnoafričkoj Republici, suđenja i neregularnosti u klađenju oko nogometa, FIFA-in je predsjednik (Sepp Blatter, op.a.) sazvao izvanredni sastanak Izvršnog odbora - piše u proglasu Međunarodne nogometne federacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije