Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo

Fernandes ozlijeđen, Šifo bi se htio vratiti

Gordon Schildenfeld
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
18.03.2015.
u 11:00

Čileanac ima lakšu rupturu mišića i nekoliko tjedana ga neće biti

U plavoj svlačionici mnogo je ozlijeđenih, a u derbiju s Hajdukom probleme s mišićem osjetio je i Junior Fernandes. Čileanac ima lakšu rupturu mišića i nekoliko tjedana ga neće biti.

Otprije nema Soudanija, Antolića, Pavičića, Pivarića, Muse, a u Splitu nije bilo ni Henriqueza koji je osjetio tegobe, dok je Husejinović suspendiran.

Srećom, dolazi Istra i ipak je lakši posao pred Mamićem. Opet se pojavila informacija da bi se u Dinamo iz Grčke htio vratiti Gordon Schildenfeld. O njegovu povratku već se pričalo u vrijeme dok je trener bio Kruno Jurčić.

- Imam 30 godina, u Grčkoj mi je dobro, ugovor mi istječe u ljeto i već su mi ponudili novi, no Dinamo je Dinamo. Ima svojih problema, ali imamo ih i mi u PAO-u, uostalom ima ih i Barcelona - rekao je za Goal Schildenfeld te dodao:

- Dinamo je uvijek bio ozbiljan klub. Igra kvalifikacije u Ligi prvaka, ima dobru momčad, uvjeti u klubu su odlični. Ne bih imao ništa protiv povratka u Dinamo. Želio bih to samo što prije i što bezbolnije riješiti. Što ću ako Panathinaikos izbori Ligu prvaka? Ne znam, vidjet ću tek kad sjednem i porazgovaram s Dinamom - zaključio je Schifo.

>>Schildenfeld: Trener Olympiakosa provocirao je naše navijače, zato su poludjeli!

Komentara 5

SA
SI aka SI
13:29 18.03.2015.

dolazak Schifa je odlična vijest. Dugo trubim da je to naš najpouzdaniji stoper i ne sječam se kada je taj čovjek zaje*ao gol u utakmicama reprezentacije. Nikada nije bio jako cijenjen, nikada na transfermarktu nije vrijedio 30 milijuna eura, u reprezentaciji je igrao tek kada su svi drugi bili ozlijeđeni, ali on je konstanta koja bi trebala dati nekakvu garanciju da Dinamo neće više redovito primati glupe golove. Dobrodošao

DI
dinamojavolim1
15:55 18.03.2015.

sifo jedva cekamo da se vratis

Avatar cluesblues
cluesblues
11:13 18.03.2015.

ovo sa sifom je dobra vijest, odlican je stoper (bolji od svih koje dinamo trenutno ima zajedno) u izvsnoj je formi i dobrim godinama - nadam se da ce ga uspjeti dovesti (to je trebalo vec prije napravit a ne dovodit nekakve sigalije i slicne poluigrace)…a kaj se ozljeda tice, tu se vidi nestrucnost tzv struke, lose pripremljena ekipa, lose tempirani treninzi, amaterizam u vodjenju ovakvog pogona igraca - to se nemre usporedit za velikim ekipama iz liga petice koje igraju daleko veci broj utakmica pa su i igraci podlozniji ozljedama, u dinamovom slucaju je rijec o pogresnom radu i pripremi i kao posljedica je da je skoro cijela prva momcad povrijedjena - steta za fernandesa, taman se pocel vracat i sad ga opet ne bude par tjedana (a kod dinama kad se igrac povrijedi obicno to potraje puno duze nego u drugim klubovima) - sad prakticno nemamo ni napad (soudani-heriquez-fernandes) niti vezni red (pavicic-antolic-brozovic je prodan), a od prije nemamo obranu…netalentirani amater zoran mamic i njegovo svekoliko neznanje polako ali sigurno unistava ovu ekipu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije