Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - CIBONA

Fenjeraši se bore za prvu pobjedu

Cibona - Zadar
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
25.10.2019.
u 00:30

Derbi začelja dvaju negdašnjih prvaka ABA lige (Zadar 2003., Cibona 2014.) igra se večeras u Višnjiku (20 sati).

Osim činjenice da niti jedan hrvatski klub ne igra u Europi, poražavajuće po hrvatsku klupsku košarku izgleda i pogled na ljestvicu regionalne lige. Dva najjača hrvatska kluba, Cibona i Zadar, fenjeraši su ABA lige i to bez pobjede u tri odigrana kola (0-3).

A s obzirom na to kakav raspored imaju u 5. i 6. kolu lako se moglo dogoditi da Zagrepčani i Zadrani otvore regionalnu sezonu s po 0-6. Ipak, to se neće dogoditi barem za jednog od tih klubova jer se u 4. kolu sastaju međusobno pa će se netko domoći prve pobjede.

Derbi začelja dvaju negdašnjih prvaka ABA lige (Zadar 2003., Cibona 2014.) igra se večeras u Višnjiku (20 sati).

Nakon lošeg starta Zadrani su posegnuli za šok-terapijom pa su smijenili trenera Antu Nazora i imenovali, po tko zna koji put, Danijela Jusupa. U Ciboni svome treneru Ivanu Veliću više vjeruju dijelom i zbog toga što je, u međusobnom dvoboju, uvjerljivo pobijedio Zadar (u utakmici domaćeg prvenstva), a dijelom i zbog toga što su regionalni porazi doživljeni od jačih suparnika (Mornar, Cedevita, FMP) nego što su bili Zadrovi (Budućnost, Krka, Mega). 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
moškov
07:30 25.10.2019.

Samo vi igrajte u jugoligi...umjesto da igrate kosarku u svojoj drzavi...zg st os du ri pula si vz os sb i drugi mou imati prvoligasa... ovako cibona ide igrati u laktase..svasta ...vaterpolo.isto tako itd itd

Avatar comandante
comandante
08:20 25.10.2019.

Zadar sada ima ozbiljnijeg trenera pa će biti zanimljivije... dvije luzerske ekipe, FMP spada u jake ekipe????

Avatar rubinet
rubinet
21:08 25.10.2019.

treba istupiti iz te lige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije