Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOGA LJETA

Olmo je trebao za rekordnih 40 mil. € otići iz Dinama, evo zbog čega je transfer propao

Dani Olmo
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
24.10.2019.
u 20:37

- Dinamo je tražio 40 milijuna eura. Arsenal je bio zainteresiran, ali se onda pojavila opcija da dovedu Danija Ceballosa na posudbu. To su i napravili - rekao je Pereiro za španjolski radio Onda Cero.

Pravo je čudo da je Dani Olmo još u Dinamu s obzirom na to kakav je potencijal i igrač, rekao je Nenad Bjelica nakon što je španjolski majstor odigrao još jednu sjajnu utakmicu i zabio gol u remiju sa Šahtarom (2:2) u Ligi prvaka.

O odlasku Olma iz Maksimira špekuliralo se tijekom cijelog prijelaznog roka, no na kraju je na radost navijača Dinama ostao u plavom dresu. A sada je španjolski novinar Alberto Pereiro ispričao što se događalo iza pozornice.

- Dinamo je tražio 40 milijuna eura. Arsenal je bio zainteresiran, ali se onda pojavila opcija da dovedu Danija Ceballosa na posudbu. To su i napravili - rekao je Pereiro za španjolski radio Onda Cero.

Olma je želio i Tottenham.

- I Tottenham je bio zainteresiran, ali se pojavio Giovani Lo Celso. Olmo nikad nije bio prva opcija - dodao je Pereiro.

Dodajmo i da je 21-godišnji Olmo prema Transfermarktu daleko najskuplji igrač Dinama koji ukupno vrijedi 106 milijuna eura.

Olmo je procijenjen na 30 milijuna eura, Bruni Petkoviću je cijena porasla na osam milijuna eura, a isti iznos stoji i kod imena Dominika Livakovića. Amer Gojak vrijedi 6.5, Arijan Ademi 6, a Mislav Oršić 5.5 milijuna eura....

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
21:04 24.10.2019.

Sad vrijedi i puno više. Kao i Oršić, Petković i Livaković. Za ovakvog igrača je 40 milijuna minimum. Onaj Felix ne vrijedi 120 milijuna pa su ga toliko platili. Olmo je bolji igrač, pa da u obzir uzmemo da dolazi iz Hrvatske lige 40 milijuna je realno.

PR
prajdali100
22:02 24.10.2019.

Nema đabe ni u stare babe.Platite.

Avatar comparator
comparator
22:27 24.10.2019.

Livaković vrijedi puno više nego se ovdje navodi kao i Bruno Petković . Cijela ekipa Dinama vrijedi više ali mogla bi i vrijediti još koji postotak više ako se plasiraju dalje iz grupne faze na što sve miriši .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije