Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST ZVIJEZDE

'Da nisam postao nogometaš, bio bih diler i ubojica!'

Favele
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.04.2016.
u 10:00

'Odrastao sam u jednoj od najopasnijih favela na svijetu. Oko mene je uvijek bilo puno oružja i droge. Ponekad kad bih se vratio s treninga, jedan od mojih prijatelja bi već bio mrtav.'

Brazilski nogometaš i Interov veznjak Felipe Melo otkrio je da bi vodio potpuno drukčiji život da nije bilo nogometa. I on ne bi bio ni najmanje lijep.

– Otac je često radio dvije smjene kako bi nas uzdržavao, a i ja sam se morao puno žrtvovati. Tek sam nedavno počeo shvaćati koliko su te žrtve bile važne. Bez njih danas ne bih bio ovdje – rekao je Melo pa nastavio:

– Otac mi je bio jako važan, ali jednako su mi važni i supruga i djeca. Ali nogomet je bio ključan za mene. Da nisam postao nogometaš, bio bih ubojica.

Objasnio je zašto to misli.

– Odrastao sam u jednoj od najopasnijih favela na svijetu. Oko mene je uvijek bilo puno oružja i droge. Ponekad kad bih se vratio s treninga, jedan od mojih prijatelja bi već bio mrtav. Morao sam birati između nogometa i kriminala. Srećom sam mogao pobjeći od toga i slijediti svoje snove. Izabrao sam nogomet i drukčiji život.

>> Favele: Na narkobande vojska, tajni agenti i - roboti

Komentara 1

DU
Deleted user
10:48 26.04.2016.

da je išao rjeđe na treninge imao bi više prijatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije