Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Fatos Beqiraj predvodi Crnu Goru protiv Belgije

\'18.03.2011., Zagreb, Maksimir - Konferencija za novinare na stadionu Maksimir uoci sutrasnjeg derbija izmedju Nk Dinama i NK Hajduka.Fatos Beqiraj igrac Dinama. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
25.05.2012.
u 11:00

Ostajem li u Dinamu? Imam neke ponude, ali time se ne opterećujem

Fatos Beqiraj predvodit će danas Crnu Goru u prijateljskoj utakmici protiv Belgije u Bruxellesu. Belgija je suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2014.

– Postigao sam 19 golova ove sezone. Ostajem li u Dinamu? Imam neke ponude, ali time se ne opterećujem – kazao je Beqiraj crnogorskim novinarima.

Danas još igraju Rusija – Urugvaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije