Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Evo tko sudi utakmicu Hrvatska - Danska, lak je na kartonima

Nestor Pitana
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.06.2018.
u 22:50

Argentinac je u dvije utakmice na SP-u pokazao ukupno sedam žutih i ni jedan crveni karton, te nije nije morao pokazati na bijelu točku

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Nižnji Novgorod gdje će u nedjelju (20) u osmini finala SP-a igrati protiv Danske. Izbornik Dalić još nije objavio popis igrača koji će tražiti prolaz protiv Eriksena i društva.

Fifa je za utakmicu Hrvatska - Danska delegirala argentinskog suca Nestora Pitanu, koji je sudio na otvaranju SP-a susret Rusija - Saudijska Arabija, te dvoboj Meksiko - Švedska.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Nestor Pitana je profesor tjelesnog odgoja u jednoj školi, a okušao se i kao glumac. Nogometnim suđenjem bavi se od 2007. i tri godine kasnije stigao je na Fifinu listu sudaca. Sudio je na SP-u u Brazilu 2014., te godinu kasnije na Copa Americi. 

U kvalifikacijama za SP u Rusiji sudio je šest utakmica, kao i dvoboj između Australije i Hondurasa kada je dosudio dva kaznena udarca i pokazao sedam žutih kartona.

Argentinac je u dvije utakmice na SP-u pokazao ukupno sedam žutih i ni jedan crveni karton. Još nije dosudio ni jedan jedanaesterac.

Čak osam hrvatskih igrači imaju javnu opomenu, a to su: Rakitić, Mandžukić, Rebić, Brozović, Vrsaljko, Ćorluka, Pjaca i Jedvaj.

Moramo biti oprezni, jer prođemo li Dansku, a netko od spomenutih igrača dobije još jedan žuti karton, tada neće moći igrati u četvrtfinalu.

Nestor Pitana
1/17

Komentara 29

CI
cigo1983
23:54 29.06.2018.

Ajmo ne gledati stalno nakaradno tj.negativno,nego fino i pozitivno,pa zajedno zakljucimo da ce nam ovaj biti super jer smo posteno odigrali do kraja i pobjedili Island,te tako pomogli njegovoj reprezentaciji da prodje u osminu finala,a ne da moraju napraviti javni i kolektivni suicid sto bi morali da su se vratili u Argentinu prije par dana!!!

PR
prajdali100
23:19 29.06.2018.

Kud baš njega nađoše ? Argentinac a još lak na kartonu.

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
23:17 29.06.2018.

FIFA ga namjestila da osveti svoje zemljake nakon što su doživjeli blamažu i masakriranje od naših...ne bi se cudio da nas ovaj lik uništi u ovoj utakmici svojim suđenjem ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije