Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU

Pročitajte što svjetski mediji pišu nakon prolaska Hrvatske, svi su se 'obrušili' na jednog igrača!

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Belgije u 3. kolu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
01.12.2022.
u 18:18

"Romelu Lukaku imao je pet udaraca što je najviše kod u momčadi Belgije na ovom Svjetskom prvenstvu. Ali nije bio njegov dan", piše britanski BBC.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 s Belgijom i prošla u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Svjetski mediji nakon susreta pišu o kraju zlatne generacije Belgije od koje se puno očekivalo, a spominju i brojne promašaje napadača Romelua Lukakua.

"Romelu Lukaku imao je pet udaraca što je najviše kod u momčadi Belgije na ovom Svjetskom prvenstvu. Ali nije bio njegov dan", piše britanski BBC.

>>Delirij u studiju Večernjeg zbog Gvardiola, u studiju Željko Janković, Nino Bule i Dea Redžić 

"Lukaku je od kolovoza odigrao samo 38 minuta, a Gary Lineker, Alan Shearer, Didier Drogba slažu se da je zahrđao. Ali, ne može se samo njega kriviti", piše engleski Guardian.

"San o povijesnom podvigu talentirane belgijske generacije postaje noćna mora. Sudbinu im je zapečatio remi s Hrvatskom", piše španjolska Marca.

"U odlučujućoj utakmici Belgija je odigrala 0:0 s Hrvatskom iako joj je trebala pobjeda. Ovo je Svjetsko prvenstvo moglo bi biti kraj za "zlatnu generaciju" Belgije. Momčad koja je startala danas prosječno ima 31.3 godine. De Bruyne razmišlja o umirovljenju", navodi njemački Bild.

"Romelu Lukaku propustio je četiri velike prilike koje su mogle spasiti Crvene vragove od ispadanja. Lukaku je pogodio vratnicu i promašio iz neposredne blizine u frustrirajućoj večeri za napadača", navodi popularni nogometni portal Goal.

Komentara 28

Avatar urok_eye
urok_eye
19:01 01.12.2022.

Kad smo kod sreće, imaju sreće što je var-robot "procijenio" da je zaleđe, za milimetar rukava. A i to ako je vjerovati da su pustili točnu sliku, uhvaćenu u trenutku upućivanja lopte. Ne bi bilo strano FIFA-i da je prikazalala onaj trenutak koji njoj odgovara.

Avatar southman
southman
19:21 01.12.2022.

A o ukradenom penalu ni slova...

DU
Deleted user
00:18 02.12.2022.

Belgija je ispala porazom od Maroka , nije sa mogla vaditi sa prejakim Hrvatima. Hrvatska je trebala pobijediti Maroko. Hrabre prati sreća - do pehara Pobjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije