Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Eni Kocijan dva zlata u Virovitici i Zagrebu

'sport, 08.10.2009., varazdin, mladi tenisaci teniskog kluba varteks, hrvoje puklavec, trener marko dugand\\u009Eic, ena kocijan i ivan cepin, pobjednici turnira u virovitici u pojedinacnoj konkurenci
'VLM'
09.10.2009.
u 14:21

Mlade tenisačice varaždinskog Varteksa na turniru u Virovitici za djevojčice do 12 godina osvojile su dvije zlatne medalje. Uspjelo je to Eni Kocijan u pojedinačnoj konkurenciji, koja je u završnom meču bila bolja od Lorene Košak, članice čakovečkog TK Franjo Punčec, sa 6:3, 6:4.

Drugo zlato osvojeno je u igri parova, gdje su slavile Doroteja Vrbanec i Paola Šimunčić sa 6:3, 7:5, i to protiv finalistica pojedinačnog turnira, Kocijan i Košak.

- Ena je bila uspješna i na Otvorenom prvenstvu Rudeša u Zagrebu, pobijedivši u finalu Leu Bošković sa 6:3, 4:6, 6:3 - rekao je trener Varteksa, Marko Dugandžić.

Ove godine započelo se i s turnirom za igrače do osam godina. Najbolje rezultate ostvarili su Ian Labaš i Juraj Košćec, koji su pobijedili na svih osam dosadašnjih turnira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije