Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE NAJBOLJI NA SVIJETU'

Engleski reprezentativac nahvalio Modrića i otkrio: Zbog ovoga ga ne cijene dovoljno

Modrić Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.07.2018.
u 09:18

– Jednostavno, na toj poziciji ne vidim boljeg igrača bilo gdje u svijetu. Imajući u vidu da je četiri puta Ligu prvaka osvojio Real, ne mislim da uvijek dobiva priznanje koje zaslužuje.

Bivši engleski reprezentativac Jermaine Jenas (35), a danas komentator BBC-ja, napisao je veliki tekst o Luki Modriću za kojega smatra da je najbolji veznjak na svijetu. Kapetan hrvatske reprezentacije i Jenas svojedobno su dijelili svlačionicu u Tottenhamu.

– On je najbolji vezni igrač na svijetu, toliko ga cijenim. Sjećam se kad je Hrvatska svladala Englesku 2006. u Zagrebu s 2:0. Bio sam tada na klupi, a on je bio sjajan. Čuo sam da ga Spursi žele kupiti i mislio sam ''samo da ga dovedemo jer je ovaj dečko nestvaran''. U Tottenham je došao 2008. s 22 godine, postali smo bliski prijatelji i već je tada postajao vođa.

>> Pogledajte kako se uspjeh vatrenih slavio diljem Hrvatske

Jenas je objasnio zbog čega je Modrić tako uspješan nogometaš.

- On nije prijetnja Engleskoj samo zbog vizije, činjenice da igra s obje noge, niskog težišta i ravnoteže. Luka od suigrača uvijek zahtjeva puno. Zna se naljutiti i uvijek će ti dati do znanja ako nije zadovoljan. Njegovo razmišljanje je pobjeda, pobjeda, pobjeda.

Modrić Hrvatska Rusija Modrić Hrvatska Rusija
1/10

Engleski nogometaš smatra da Modrića ne cijene dovoljno.

- Jednostavno, na toj poziciji ne vidim boljeg igrača bilo gdje u svijetu. Imajući u vidu da je četiri puta Ligu prvaka osvojio Real, ne mislim da uvijek dobiva priznanje koje zaslužuje. To je vjerojatno zbog toga što ne zabija više golova. Postigao je dva gola na SP-u, ali u karijeri nikad nije zabijao u velikim utakmica. A po tome ljudi cijene igrače.

>> Luka Modrić nakon utakmice s Rusijom pokazao da je i brižan otac

Komentara 2

Avatar toxic alien
toxic alien
10:21 10.07.2018.

Na zalost, to mu je velika mana, bez obzira kako to neki drugi objasnjavali. Da zabija barem 10-15 golova po sezoni, bio bi svake godine u konkurenciji za FIFA-inog najboljeg igraca godine. Nije mi jasno kako nitko Kovacicu ne skrene paznju na istu stvar. Za Luku je kasno da sada radi nesto posebno na udarcu i pokusa poboljsati efikasnost, ali za Kovacica jos uvijek nije iako i njemu vrijeme polako izmice. Zar je to tako tesko, umjesto beskorisnih dodavanja unazad, gledati prema protivnickom golu i traziti priliku za sut? Ali bolje je i ne znati pa i ne pokusavati nego misliti da znas pa upropastavati sanse... kao Ronaldo! On insistira na izvodjenju slobodnih udaraca a treba mu 20 udaraca da prebaci zivi zid i posalje loptu u okvir gola, a barem 30 da zabije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije