Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Doživotna suspenzija za dvojicu bugarskih hokejaša

hokej
GEPA pictures/ Felix Roittner
13.02.2010.
u 14:17

Zbog napada na suca tijekom prve trećine utakmice s gradskim rivalom Slavijom dvojica su hokejaša sofijskog CSKA-a, Angel Stumbev i Domeniko Evtimov, doživotno isključeni iz hokeja.

Odluka je to Disciplinske komisije Bugarskog saveza u hokeju na ledu, koja je sofijsku momčad također izbacila iz ligaškog natjecanja do kraja tekuće sezone.

Dinju Krusteva, suca na terenu koji ga je isključio iz igre na dvije minute pomahnitali je Stumbev odgurno tako jako da je sudac žestoko pao udarivši pritom glavom o ledenu površinu. Nakon što se pridigao, Evtimov ga je još pokušao udariti palicom. Nakon što su obojica igrača isključena, prva je trećina odigrana do kraja. Nakon nje, međutim, hokejaši CSKA-a nisu se više pojavljivali na ledu. Dogodilo se sve to na prvenstvenom derbiju prije dva tjedna.

Dvojica izgrednika u dresu 13-rostrukoga bugarskog prvaka doživotno neće imati pravo obnašati bilo kakvu dužnost u bugarskom hokeju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije