Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET Nove nedaće izbornika Line Červara

Dominiković upitan za SP!

spo_domi.jpg
import
16.01.2007.
u 16:49

Lino Červar trebao je ovih dana prekrižiti još dvojicu igrača na završnim pripremama u Poreču za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će 20. siječnja početi u Njemačkoj.

 - Odluku ću morati malo odgoditi. Naime, pojavio se problem s Dominikovićem. Nakon utakmice sa Slovenijom osjetio je bol u Ahilovoj tetivi. Zasad trenira izdvojeno. Vidjet ćemo za dva dana hoće li mu stanje biti bolje. Nikša Kaleb ima upalu grla, ali će brzo ponovo početi trenirati - rekao je Lino Červar.

Trenutačno je u Poreču 21 igrač.
 - U Njemačku vodim 18 igrača, a prijavit ćemo ih 16. Jasno je da će otpasti jedan vratar, jedno lijevo krilo i jedan vanjski igrač - rekao je Červar.

Od trenutačno četvorice vratara, bude li sve u redu, trebao bi otpasti Somić. No, Losert još osjeća bol kada malo jače trenira. Neće li biti sto posto spreman, izbornik ga neće voditi na SP.
 - Treba stvari postaviti tako da se svi oni koji su na popisu 28 igrača mogu nadati da će naknadno doći u Njemačku. Nakon svakog kruga možemo dodatno prijaviti po dvojicu novih igrača. Takvu mogućnost prije nismo imali - rekao je Slavko Goluža, pomoćni trener.

Što se tiče lijevih krila, odluka će biti teška. Goran Šprem je dobro odradio sezonu u Njemačkoj, Vukić je odlično igrao na Svjetskom kupu, a Nikša Kaleb bio je nezamjenjiv u svim posljednjim uspjesima reprezentacije. Od devetorice vanjskih igrača, višak bi, neočekivano, mogao postati Denis Špoljarić ili pak najmlađi - Domagoj Duvnjak.


Džomba pripravan

Mirza Džomba propustio je utakmice Kupa Slovenija - Hrvatska zbog teškoća sa skočnim zglobom. No, od jučer trenira punom snagom i bit će pripravan za nastupe na Svjetskom prvenstvu. (dm)


Tri kružna ostaju

Sva tri kružna napadača sigurno putuju u Njemačku. Igor Vori je u vrhunskoj formi, Renato Sulić se polako vraća, a Dalibor Anušić pokazao je da će biti i te kako koristan u obrani, i to kao onaj središnji. Uostalom, na tome mjestu u obrani odlično je cijele sezone igrao u Zagrebu. (dm)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije