Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIKAD TO NISMO RAZDVAJALI'

Đokovićev otac: Hrvati, vi ste za nas isti narod, komšije i prijatelji

Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Antonio Ahel
07.01.2022.
u 20:58

- Pokazuju da su svi oni Novak, da je to i borba za njih same, ne samo za Novaka. I za vas, ljude iz Hrvatske. Mi to nikad nismo razdvajali, pa ni Novak. To je za nas isti narod, komšije, prijatelji - rekao je Đoković

Srđan Đoković danas je vodio prosvjed u Beogradu nakon što je njegov sin Novak završio u karanteni u Australiji budući da mu je ukinuta viza.

Đoković stariji nakon toga je objasnio zašto vodi prosvjed te poslao poruku Hrvatima.

- Pokazuju da su svi oni Novak, da je to i borba za njih same, ne samo za Novaka. I za vas, ljude iz Hrvatske. Mi to nikad nismo razdvajali, pa ni Novak. To je za nas isti narod, komšije, prijatelji - rekao je Đoković za RTL.

Situaciju s prvi tenisačem svijeta prokomentirao je Đorđe Đoković, Novakov brat.

- Novak je do sada mogao napustiti Australiju, ali da je to učinio donekle bi priznao krivicu koje nema. Priznao bi poraz, a to nije opcija. Ostalo je još par dana do sudske odluke i vjerujem da će donijeti pravu odluku - rekao je Đorđe Đoković.

>> Pogledajte što je Goran Ivanišević rekao o Đokoviću

Komentara 39

KU
kukie
21:40 07.01.2022.

opet laze

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
21:49 07.01.2022.

Bratu se ne ide u goste tenkom.

Avatar Moxa
Moxa
21:14 07.01.2022.

BLJAK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije