Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POTEZ

Dokapetan Dinama oduševio je Bad Blue Boyse poslije kaosa na Poljudu. Pogledajte što je napravio

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Sime Zelic/PIXSELL
04.04.2024.
u 09:09

Bad Blue Boysi su zbog sigurnosnih razloga morali dugo vremena još provesti na južnoj tribini, a oduševio ih je Stefan Ristovski.

Nakon drugog derbija u četiri dana, nećemo previše pričati o nogometu jer smo na Poljudu vidjeli jako ružne scene. Huligani Torcide srušili su ogradu te uletjeli na travnjak i zaputili se prema Bad Blue Boysima koji su počeli s nogometašima Dinama slaviti plasman u finale kupa i još jednu pobjedu protiv najvećeg rivala.

GALERIJA Doznajemo: Hajduk bi mogao dobiti najveću kaznu u povijesti!

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/9

Situacija na terenu srećom nije eskalirala. Snage reda i mira pravovremeno su i efikasno odradile svoj posao, no nikome zasigurno nije bilo ugodno u okolici Poljuda u tim sinoć. Bad Blue Boysi su zbog sigurnosnih razloga morali dugo vremena još provesti na južnoj tribini, a oduševio ih je Stefan Ristovski.

VEZANI ČLANCI:

Dok je policija pokušavala dovesti situaciju na stadionu i oko njega pod kontrolu, na južnoj tribini Bad Blue Boysi su morali čekati kako bi mogli napustiti Poljud bez incidenata. Brzo je to shvatio Dinamov dokapetan Stefan Ristovski, koji je odlučio doći do navijača te im je donio boce vode kako bi se mogli osvježiti.

Ovim potezom je svakako dodatno podebljao status jednog od najobožavanijih igrača plavih među Boysima. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije