Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA U derbiju osmog kola Mladost u Zagrebu dočekuje Jug

Dobud da, Antonijević ne

16.12.2008.
u 20:02

Moglo se dogoditi da Jug CO nastupi bez Nikše Dobuda, no umjesto toga oslabljena će biti Mladost, i to za potencijalnog reprezentativca Srđana Antonijevića. Njemu je na kratkim pripremama u Budimpešti ozlijeđen vrat, pa trener Ozren Bonačić neće na njega moći računati u današnjem derbiju 8. kola Jadranske lige. Mladost i Jug sastaju se na plivalištu uza Savu u 18.30 sati, uz izravan televizijski prijenos (HRT 2).

Mladom sidrašu dubrovačkog kluba koji je prije 10-ak dana suspendiran radi verbalnog sukoba s pomoćnim trenerom Deanom Kontićem, suspenzija je ukinuta uoči odlaska u Zagreb.

- Igrači su se okupili prošli tjedan i tražili da se Dobuda uvrsti u momčad. Nakon procjene njegova rada i načina razmišljanja u posljednje vrijeme, odlučili smo da je zaslužio povratak u momčad - objasnio je trener Juga Elvis Fatović.

U sastavu Mladosti Antonijevića će zamijeniti mladi Martinić. Ambicije žabaca ostaju iste - pobijediti velikog rivala.

- Jug ima odličnu momčad a sad je pojačan i Azevedom, ali dobri smo i mi. Vjerujem da će to biti izvrsna utakmica, a kao i obično pobijedit će onaj tko će pokazati više želje, discipline i zajedništva u igri - najavio je trener Mladosti Ozren Bonačić, koji je igrače danas poveo u karantenu, pa ga zato nije bilo na svečanoj večeri u Sheratonu.

- Derbiji protiv Zagrepčana pomažu popularizaciji vaterpola i trebamo dati sve od sebe da gledatelji odu kući zadovoljni. Što se rezultata tiče, nezahvalno je prognozirati uoči takvih susreta, ali naša vanjska linija mogla bi danas obaviti ključni dio posla - rekao je kapetan Juga Miho Bošković koji će, zajedno s Amerikancem Azevedom, biti ključni igrač te vanjske linije.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije