Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Djevojke iz SC Flegara pokorile 2. Trofej Grada Svete Nedelje

Drugi trofej Grada Svete Nedelje
Foto: Marko Pavlić
1/5
08.09.2020.
u 18:13

Najbolji strijelac turnira bila je Ivana Stanić iz MC Plusa, najboljom igračicom proglašena je Valentina Stipančević iz prvoplasiranog SC Flegara, a iz pobjedničke ekipe stigla je i najbolja vratarka, Andrea Telišman

Protekloga vikenda u Sportskoj dvorani Rakitje u sklopu OŠ Vladimir Deščak u Novakima održan je 2. Trofej Grada Svete Nedelje u futsalu powered by HEP.

Od osam ženskih ekipa koliko ih je sudjelovalo na natjecanju, najboljima su se pokazale djevojke iz SC Flegara, za koje su igrale igračice MNK Alumnus, koje su u finalnoj utakmici s minimalnom prednošću od 1:0 slavile nad drugoplasiranom ekipom MC Plus.

U raspucavanju penala za treće mjesto, spretnija i sretnija bila je ekipa CR7, dok su se djevojke iz Mirlović Zagore morale zadovoljiti četvrtim mjestom.

- Bile smo jako željne igre. Drago mi je da su se ekipe na kraju uspjele skupiti i da se turnir održao unatoč epidemiološkoj situaciji. Svima nam je žao što su sve sportske aktivnosti radi koronavirusa teže održive, ali zadovoljne smo što smo mogle sudjelovati, a na kraju i osvojiti ovaj turnir -, kazala je Helenna Hercigonja-Moulton iz pobjedničke ekipe SC Flegar koja se sastoji od igračica Alumnusa.

Najbolji strijelac turnira bila je Ivana Stanić iz MC Plusa, najboljom igračicom proglašena je Valentina Stipančević iz prvoplasiranog SC Flegara, a iz pobjedničke ekipe stigla je i najbolja vratarka, Andrea Telišman.

'- Iz druge smo uspjele osvojiti ovaj turnir i jako smo sretne. Poprilično smo to timski napravile, nitko se nije pretjerano istaknuo. Atmosfera je s obzirom na uvjete bila sjajna.

Zahvaljujem organizatorima što su imali snage, hrabrosti i želje organizirati ovaj događaj. Ovo nam je prvo natjecanje nakon dugo vremena i zadovoljna sam našom igrom. Nadam se da će do kraja godine biti još sličnih turnira na kojima ćemo imati prilike igrati -izjavila je Telišman.

- 'Organizacija je bila odlična. Što se tiče drugih ekipa, sve druge cure su bile fer i korektne, čestitam SC Flegaru što su osvojile turnir. Bilo je dobro finale, drago mi je da sam sudjelovala na ovom turniru i čestitam svojoj ekipi što smo dogurale ovako daleko -rekla je Laura Kopić iz drugoplasiranog MC Plusa.

Na organizatorima je bio težak zadatak jer organizirati bilo kakav događaj za vrijeme koronavirusa nije bio nimalo lak posao.

- 'Imali smo velikih problema s organizacijom i do skoro zadnjeg dana nismo znali hoće li se turnir održati. Na kraju smo ipak dobili suglasnost županije za korištenje školske dvorane i uspjeli okupiti osam ženskih malonogometnih ekipa iz Hrvatske.

Ekipe iz Slovenije i Srbije koje su sudjelovale prošle godine, zbog dobro znane situacije s koronavirusom nisu mogle prisustvovati - pojasnio je organizator Daniel Jandrečić te dodao:

'- Zahvaljujem se HEP-u, Gradu Svetoj Nedelji i Sportskoj Zajednici Grada Svete Nedelje bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće'.

Iako zbog epidemiološke situacije na turniru nije bilo gledatelja, prijenos svih utakmica mogao se pratiti putem livestreama.

Finale:

ŽMNK MC Plus – SC Flegar 0:1 (Rogar 7')
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije