Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETILA LIJEPU NAŠU

Pogledajte što je sutkinja koju je Đoković pogodio pisala o Hrvatskoj

Tennis: US OPEN
Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
07.09.2020.
u 11:46

Gospođa se zove Laura Clark i živi u gradu Owensboro u SAD-u. Zanimljivo je da Clark voli putovati, da je bila u Lijepoj Našoj i ostala oduševljena.

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković diskvalificiran je u 4. kolu US Opena jer je nakon završetka gema lopticom pogodio linijsku sutkinju. 

"Čitava ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam kako se osjeća linijska sutkinja i, prema informacijama koje sam dobio, osjeća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu otkriti zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj nanio takav stres. Nije bilo namjerno. Bilo je pogrešno", poručio je Đoković.

No, identitet sutkinje ipak se zna. Gospođa se zove Laura Clark i živi u gradu Owensboro u SAD-u. A zanimljivo da Clark voli putovati, da je bila u Lijepoj Našoj i ostala oduševljena.

"Hrvatska je bomba", napisala je Clark kada je posjetila Dubrovnik 2017. godine.

Pogledaj ponudu Germania kladionice.

Ključne riječi

Komentara 86

MI
Mislav28
12:19 07.09.2020.

Sad će srbijanci pisat da su hrvati krivi , da su je oni poslali tamo da se baci na pod ako je đokan pogodi sa loptom.

AN
antiekstremist
12:15 07.09.2020.

Hvalila Hrvatsku ?? Eto razloga za pokušaj atentata !

LA
lajh1985
12:20 07.09.2020.

Kakve veze ima sto je ona bila u hrvatskoj sa time sto ju je jedan tenisac pogodio u vrat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije