Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANULO 2265 ULAZNICA

Dinamovi navijači pokupovali sve ulaznice za Goricu, atmosfera će biti sjajna

Gorica i Dinamo sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
11.04.2024.
u 09:59

Dinamu je na raspolaganje ustupljeno 2265 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve navedene ulaznice rasprodane, prodaja je završena.

Dinamo u subotu u 19 sati gostuje kod Gorice u susretu 30. kola SuperSport HNL-a. Plavi će imati glasnu podršku s tribina jer su rasprodane sve gostujuće ulaznice.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 30. kola SuperSport HNL-a HNK Gorica – GNK Dinamo na Gradskom stadionu Velika Gorica rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor koje je Dinamo dobio na raspolaganje za prodaju u Zagrebu.


 
Dinamu je na raspolaganje ustupljeno 2265 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve navedene ulaznice rasprodane, prodaja je završena.
 
Susret je na rasporedu u subotu 13. travnja u 19:00 sati, a plavi će ponovno imati odličnu podršku svojih navijača", objavio je Dinamo.

Dinamo i Rijeka ostali su u borbi za naslov prvaka. Riječani nakon 29 kola imaju pet bodova više, no Dinamo je odigrao utakmicu manje.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije