Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA

Dinamov europski protivnik nakon novog debakla otpustio trenera!

Phillip Cocu
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.10.2018.
u 21:42

Fenerbahce je u prvih 10 kola turskog prvenstva osvojio samo devet bodova te se nalazi na tek 15. poziciji na ljestvici.

Turski nogometni velikan Fenerbahce, koji se nalazi u istoj skupini Europske lige s hrvatskim prvakom Dinamom, otpustio je trenera Phillipa Cocua nakon još jednog domaćeg poraza u prvenstvu.

Odmah nakon 1:3 (0:1) poraza od Ankaragucua u nedjelju navečer vodstvo kluba odlučilo je otkazati suradnju s nizozemskim stručnjakom koji je u Fenerbahce stigao ovoga ljeta.

- Phillip Cocu je večeras dobio otkaz - objavio je Fenerbahce na svojoj internetskoj stranici.

Fenerbahce je u prvih 10 kola turskog prvenstva osvojio samo devet bodova te se nalazi na tek 15. poziciji na ljestvici. U skupini D Europske lige Fenerbahce je drugi s četiri boda, pet manje od vodećeg Dinama, a jednim više od trećeg Spartaka iz Trnave te tri više od četvrtog Anderlechta.

Igrala su danas i preostala dva Dinamova protivnika u Europskoj ligi, Anderlecht je s 1:2 poražen kod Eupena, dok je Spartak Trnava na gostovanju kod Zlatih Moravca odigrao 1:1.

>> Pogledajte i kako je Ramos zafrkavao Modrića


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije