Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO GODIŠNJU ULAZNICU

Dinamov potez povrijedio legendu kluba: To je zaista ponižavajuće!

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Sanjin Strukić/Marko Prpić/PIXSELL
1/6
28.10.2018.
u 20:30

– Nažalost, i ova je gesta dokaz kako klub slabo vodi računa o svojim zaslužnim igračima. Znate, neki od njih nemaju ni za jelo, ali oni nikoga u Dinamu očito više ne zanimaju.

Legendarni Dinamov nogometaš iz 60-tih godina Branko Gračanin odlučio se na neočekivan potez: vraća Dinamu svoju godišnju ulaznicu i ne želi više dolaziti na utakmice plavih.

– Nedavno sam (19. listopada, nap. a) proslavio 75. rođendan. GNK Dinamo tom mi je prigodom poslao čestitku s likom kapetana Ademija, što je zaista lijepa gesta. Međutim, u istoj kuverti poslali su mi i nekakav kupon s popustima u jednom dućanu sportske opreme, što me povrijedilo i kao čovjeka i kao nogometaša s tristotinjak nastupa za Dinamo. To je zaista ponižavajuće – kazao je razočarani Gračanin i dodao:

– Nažalost, i ova je gesta dokaz kako klub slabo vodi računa o svojim zaslužnim igračima. Znate, neki od njih nemaju ni za jelo, ali oni nikoga u Dinamo očito više ne zanimaju. Ja Dinamo volim, umrijet ću kao dinamovac, ali na njihove utakmice više ne idem.

>> Pogledajte i Lovrenov video iz zrakoplova

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije