Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE GA

Dinamo prodaje najboljeg igrača? Nijemci žele dovesti 'malog Modrića'

Lovro Majer
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
21.05.2021.
u 10:51

Njemački Bild navodi da Eintracht želi Majera kao zamjenu za Japanca Daichija Kamadu koji bi na ljeto trebao napustiti klub. "Dovodi li Eintracht malog Modrića", pita se Bild.

Eintracht iz Frankfurta ovoga ljeta želi dovesti Lovru Majera (23), Dinamova ofenzivca iza kojeg je sjajna sezona.

Njemački Bild navodi da Eintracht želi Majera kao zamjenu za Japanca Daichija Kamadu koji bi na ljeto trebao napustiti klub. "Dovodi li Eintracht malog Modrića", pita se Bild.

Majer je mladi hrvatski reprezentativac, a upisao je jedan nastup za seniorsku reprezentaciju. Svojim sjajnim igrama privukao je pozornost brojnih europskih klubova i pitanje je koliko dugo će ga Dinamo moći zadržati na Maksimiru.

Inače, Majer je ove sezone najbolji igrač Dinama i HNL-a prema popularnoj stranici SofaScore. Njegova prosječna ocjena je 7.36, a iza njega su Mislav Oršić (7.34), Kristijan Lovrić iz Gorice (7.34), Ramon Mierez iz Osijeka (7.33)... Pogledajte popis najboljih igrača.

Foto: Sofascore.com

Ključne riječi

Komentara 14

BI
billynik
11:24 21.05.2021.

Odlična sezona iza Majera ali Dalić to ne vidi.

DU
Deleted user
11:43 21.05.2021.

Majer i nušec su međe 16 igrača A selekcije! Daliću, dosta spavanja i linolada!

DU
Deleted user
11:56 21.05.2021.

Nejde majer iz dinama ispod 25 milja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije