Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUJEVICA I MAKSIMIR

Dinamo demantirao pokušaj dovođenja sportskog direktora Rijeke: "Peras ga nije kontaktirala"

Rijeka: Predstavljen novi sportski direktor HNK Rijeke
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
24.10.2023.
u 17:44

Darko Raić-Sudar se navodno zahvalio na ponudi i odlučio da ostaje u Rijeci, čijem je predsjedniku Damiru Miškoviću dao riječ da će raditi na osvajanju naslova prvaka Hrvatske. Dinamo pak tvrdnje da je ikad došlo do kontakta naziva "potpuno neutemeljenima i netočnima"

Dario Šimić je na posljednjoj skupštini Dinama iznenadno dao otkaz. Time je klub ostao bez osobe odgovorne za sportsku politiku, to jest, predlaganje igrača članovima Uprave. Maksimir je tu prazninu popunio prepustivši ulogu sportskog direktora Sergeju Jakiroviću.

Istu su dvostruku dužnost obnašali Ante Čačić, Željko Kopić i Damir Krznar. Takav spoj stavlja više pritiska na jednu osobu, a prema pisanju više hrvatskih medija, Maksimir je kontaktirao sportskog direktora Rijeke, Darka Raić-Sudara. Iz Dinama pak demantiraju da je ikada došlo do kontakta.

GALERIJA Dinamo srušio Istru na Maksimiru. Plavi ništa nisu prepustili slučaju

Rijeka: Predstavljen novi sportski direktor HNK Rijeke
1/18

Raić-Sudar im se navodno zahvalio na ponudi i odlučio da ostaje u Rijeci. Navodi se kako ga je zvala upravo predsjednica Dinamove uprave, Vlatke Peras. "GNK Dinamo ovim putem želi demantirati medijske tekstove o navodnim kontaktima Predsjednice Uprave gospođe Vlatke Peras i gospodina Darka Raić Sudara", stoji na počeku priopćenja iz Dinama u kojem pišu:

"Gospođa Peras nikada nije bila u kontaktu s gospodinom Raić Sudarom niti je GNK Dinamo gospodinu Raić Sudaru nudio bilo kakvu poziciju u klubu. Tvrdnje koje sugeriraju takvu komunikaciju su potpuno neutemeljene i netočne. Ovim putem pozivamo medije na objavu točnih i provjerenih informacija te uvijek stojimo na raspolaganju za provjeru informacija koje se tiču poslovnih, sportskih i organizacijskih pitanja koja se tiču GNK Dinamo."

VEZANI ČLANCI:

Raić-Sudar je u Rijeci koja ima šest puta manji budžet od Dinama napravio dobar posao. Platili su samo odštetu za Momoa Yansanea, svega 100 tisuća eura. Osim za Rijeku, Raić-Sudar je radio i za Istru te je zajedno s Darkom Podarom (koji je sad član uprave Dinama) bio ključan u spašavanju kluba nakon povlačenja američkih vlasnika.

VIDEO Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Komentara 1

KA
kanđija
22:03 24.10.2023.

Novinari, sada pitajte sportskog direktora jel bilo kontakta ili ne ili ste sve izmislili. I uvijek afere o Dinamu naravno izmišljene pred evropski nastup Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije