Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

KATAR 2022 - Bruno Petković i Josip Juranović obratili su se novinarima  uoči polufinala protiv  Argentine
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
24.10.2023.
u 12:38

Petkoviću nije dobro došlo igranje prvo protiv Hajduka, kada je startao nezaliječen pa izašao u 44. minuti, a u istom takvom poluzdravom stanju u reprezentaciji je ušao protiv Turske i obnovio ozljedu.

Dinamo će sutra od 21 sat igrati protiv Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi, no ne može računati na Brunu Petkovića. Jedan od najboljih igrača Dinama i hrvatski reprezentativac ozlijeđen je i neće igrati do sredine studenoga.

Petkoviću nije dobro došlo igranje prvo protiv Hajduka, kada je startao nezaliječen pa izašao u 44. minuti, a u istom takvom poluzdravom stanju u reprezentaciji je ušao protiv Turske i obnovio ozljedu. Stoga je drugi put išao u Beograd na poseban tretman koji liječnici osporavaju.

Dinamo će biti bez Petkovića na nizu nadolazećih utakmica. Naime, propustit će obje utakmice protiv Viktorije (26. listopada i 9. studenoga) te prvenstvene duele s Lokomotivom (29. listopada) i Varaždinom (5. studenoga). Također, Petković neće biti prisutan ni na kup utakmici s Oriolikom (1. studenoga).

Šanse za njegov povratak do susreta s Rijekom na Rujevici (12. studenoga) su male. Nakon toga, pred nama je reprezentativna stanka, u kojoj će se igrati ključni susreti kvalifikacija za Euro 2024. Protiv Latvije (18. studenog) igramo u gostima, a tri dana kasnije, naša reprezentacija će ugostiti Armeniju u Zagrebu. Stoga će Petkovićevo stanje dati glavobolje i izborniku Zlatku Daliću.

 

Komentara 5

FR
freeshooter
12:58 24.10.2023.

...ovo je jako zabrinjavajuće... prije svega za Dinamo, u ovom trenutku Bruno nam je pola ekipe, osovina oko koje se sve vrti... Maestro Bruno Petković... trenutno samo s njim možemo imati neki kontinuitet uspjeha i nadanja, u ovako osiromašenom Dinamu, a oni nam tako trebaju...

CO
cotoletta
13:02 24.10.2023.

i onda bi neki smjenjivali Jakirovića? pa s kime da igra utakmice i pobjeđuje kad mu je preostali kadar u rangu HNL prosjeka?!??

DA
dalibor22
13:42 24.10.2023.

On je indirektni krivac za ovakvo stanje Dinama. Promašeni penal protiv Hajduka u Zagrebu je bio okidač za sva sranja koja su se desila nakon toga. A što se tiče povreda Petkovića, više je povrijeđen nego što igra u Dinamu. Glavni je razlog što ne trenira kvalitetno, to je valjda svima jasno. Livaja broj dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije