Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE
Povratak na članak

Dinamo doznao katastrofalne vijesti oko Petkovića, ovo će zabrinuti i Dalića

Petkoviću nije dobro došlo igranje prvo protiv Hajduka, kada je startao nezaliječen pa izašao u 44. minuti, a u istom takvom poluzdravom stanju u reprezentaciji je ušao protiv Turske i obnovio ozljedu.

Komentari 5

FR
freeshooter
12:58 24.10.2023.

...ovo je jako zabrinjavajuće... prije svega za Dinamo, u ovom trenutku Bruno nam je pola ekipe, osovina oko koje se sve vrti... Maestro Bruno Petković... trenutno samo s njim možemo imati neki kontinuitet uspjeha i nadanja, u ovako osiromašenom Dinamu, a oni nam tako trebaju...

VL
CO
cotoletta
13:02 24.10.2023.

i onda bi neki smjenjivali Jakirovića? pa s kime da igra utakmice i pobjeđuje kad mu je preostali kadar u rangu HNL prosjeka?!??

VL
DA
dalibor22
13:42 24.10.2023.

On je indirektni krivac za ovakvo stanje Dinama. Promašeni penal protiv Hajduka u Zagrebu je bio okidač za sva sranja koja su se desila nakon toga. A što se tiče povreda Petkovića, više je povrijeđen nego što igra u Dinamu. Glavni je razlog što ne trenira kvalitetno, to je valjda svima jasno. Livaja broj dva.

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:48 24.10.2023.

vrc ide na vodu dok se ne razbije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.