Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Dinamo ide po pogodak za polufinale

vukojevic
AFP
14.04.2011.
u 09:54

Porto, Villarreal i Benfica otputovali su na miran uzvrat, Braga i kijevski Dinamo bore se za posljednje mjesto u polufinalu

Večeras se igraju uzvratni susreti četvrtfinala Europske lige. Neizvjesnost nudi jedino dvoboj Dinama iz Kijeva i portugalske Brage (1:1).

Predsjednik ukrajinskog kluba Igor Surkis optimističan je unatoč nepovoljnom rezultatu kod kuće.

– Moramo zabiti gol i vidjeti kako će se utakmica razvijati. Bez obzira na to što se dogodilo, ne smijemo se povući, već moramo igrati nogomet – izjavio je Surkis.

Kijevljani se hrabre nizom od tri gostujuće pobjede zaredom. Prekinuo ga je Manchester City u uzvratu šesnaestine finala (0:1). Međutim, Vukojevićev klub imat će vrlo težak zadatak. Naime, Braga je pobijedila u šest od sedam domaćih utakmica u Europi ove sezone. Jedini je poraz doživjela upravo od drugog ukrajinskog kluba Šahtara (0:3) u Ligi prvaka.

– Samouvjereni smo prije uzvrata. Postigli smo gol u gostima, a kod kuće možemo odigrati još bolje – rekao je veznjak Brage Hugo Viana.

Pobjednika ovog dvoboja u polufinalu vjerojatno očekuje Benfica, koja brani veliku prednost protiv PSV-a (4-1), dok će drugi polufinalni par gotovo sigurno činiti Porto i Villarreal, koji su kod kuće slavili 5:1 protiv Spartaka, odnosno Twentea.

Komentara 1

AM
Admine mater ti jebem
20:34 14.04.2011.

kaj jos niste naucili da se klub iz kijeva zove \"dynamo\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije