Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjički sport

Denis Gugić pobjednik drugog kola Zimskog Karoca kupa

'SPECIJAL MAX  02.10.2012., Zagreb - Zagrebacki hipodrom, Denis Gugic prvak Hrvatske u preponskom jahanju, nakon svakodnevnih treninga i istrcavanja s rasnim konjima odvaja svaki slobodan trenutak za
'Robert Anic/PIXSELL'
10.12.2012.
u 07:42

Denis Gugić (Karoca) na grlu Disarono osvojio je prvo mjesto i u drugom kolu zimskog Karoca kupa u preponskom jahanju, koji je održan u dvorani zagrebačkog hipodroma

Gugić, inače aktualni prvak Hrvatske, jedini je prošao parkur visine 1,20 metara bez rušenja prepona. Drugi je bio Ivan Racić (Karoca) na grlu Anemona, dok je treće mjesto osvojila Vernalis Dokuzović (Karoca) na grlu Lichtspiel II. U utakmici visine prepona 1,10 metara također je pobijedio Denis Gugić s grlom Disarono. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije