Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA SRAMOTA Druga analiza otklonila sjenu s Dominikovića

Davor je čist i zna krivca!

domin-txt.jpg
import
24.01.2007.
u 15:01

Davor Dominiković negativan je na dopinšku kontrolu od 20. prosinca u Španjolskoj! Madridski je laboratorij još jednom napravio analizu uzorka
A, nakon čega je ustanovljeno da u njemu nije bilo nedopuštenih supstancija.
Dakle, uopće nije trebalo raditi drugo testiranje.

Igrat će u četvrtfinalu
 - Na današnji sam dan ponovo rođen. Ne da sam čist nego u mom urinu nije nikad bilo nedopuštenih supstancija. Zasad nikoga neću optužiti, ali sam na dobrom tragu da saznam tko je kriv. Pokažu li se moje informacije točnima, mnogi će se iznenaditi tko mi je podmetnuo. Odmah putujem u Mannheim kako bih bio na raspolaganju izborniku. Potpuno sam igrački spreman - rekao je Dominiković.
  Netko se u Španjolskoj očigledno poigrao s našim reprezentativcem.
 - Kada završi SP tražit ćemo odgovornost onoga tko je kriv što smo u prva dva kruga igrali bez ključnog igrača - rekao je Željko Kavran, predsjednik HRS-a.
 - Čim dobijemo svu dokumentaciju poslat ćemo je IHF-u i Davor će moći igrati u četvrtfinalu. Da je ta obavijest stigla nekoliko sati prije mogli smo ga prijaviti već za drugi krug - rekao je dr. Mladen Miškulin.
 Nažalost, rok prijave za drugi krug je istekao i Dominiković će momčadi moći pomoći tek od četvrtfinala.
 - Cijela reprezentacija stala je iza Dominikovića, bez obzira na rezultate testiranja. Sada kada se pokazalo da je negativan svi smo sretni. Toliko je toga dao za reprezentaciju i toliko je pošten dečko da sam cijelo vrijeme znao da je nevin. Nekoga će i te kako peći savjest što mu je to učinio - rekao je Lino Červar, izbornik reprezentacije.

Obrana još čvršća
  Dominiković bi trebao odmah doputovati na SP.
 - S njim će naša obrana biti još čvršća. Napokon ćemo moći igrati i u formacijama 6-0 i 5-1. Obrana 3-2-1 jako umara igrače. Bilo bi nam lakše da može igrati u drugom krugu, no u četvrtfinalu će nam biti još korisniji - istaknuo je Červar.
Dominiković je jučer u Španjolskoj održao konferenciju za novinare. Njegov je obraz čist. No, nekima je sigurno bilo neugodno nakon što je istina isplivala na vidjelo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije