Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPINŠKA AFERA Davor Dominiković dan kasnije otvoreno o pozitivnom nalazu

Davor Dominiković: Savjest mi je čista jer nisam kriv

ost-dominik-txt.jpg
import
18.01.2007.
u 21:12

Davor Dominiković u noći na četvrtak nije spavao. Jučer ujutro, pijući prvu kavu, rekao je:
 - Znam da je to što prvi nalaz potvrđuje da sam pozitivan za sve šok, a zamislite kako je meni. Nisam mogao ni sanjati da će mi se to dogoditi.
I dok su igrači ulazili u autobus odlazeći na let u Stuttgart, Dominiković je ostao u hotelu. Sljedećih nekoliko dana proteći će mu u iščekivanju.
 - Savjest mi je čista. Siguran sam da svjesno nisam ništa uzeo. Nadam se i vjerujem da će dopinška kontrola, na kojoj smo bili svi mi koji smo se pripremali u Poreču, za koji dan dati negativan nalaz - kaže Dominiković.

Hrvatski reprezentativac ispratio je jučer ujutro suprugu na aerodrom. Otputovala je u Pamplonu gdje bi za dva mjeseca trebala roditi.
 - Teško mi je i zbog nje. Znate da se u visokoj trudnoći ne smije živcirati - istaknuo je Davor.
O tom 20. prosincu i dopinškoj kontroli u Španjolskoj
nije htio govoriti. U tom trenutku nije mogao znati da će se rutinska kontrola pretvoriti u noćnu moru.

 - U stalnom sam kontaktu s mojima u klubu. Neću ni pomisliti da mi je netko namjerno nešto podmetnuo. Znam da nisam kriv. Uostalom, u samo nekoliko sati dobio sam stotinu SMS poruka potpore od prijatelja. Hvala svima. To je sve što mogu reći.
Riječi su mu postajale sve teže. Činilo se da je na rubu plača. Pogotovo nakon što je ispratio svoje suigrače.
 - Nadam se da ću se uskoro pridružiti dečkima u Njemačkoj. Ne bude li tako, mogu im samo poželjeti puno sreće. I bez mene su dovoljno jaki da ostvare najveće dosege na prvenstvu. Ali, opet se nekako nadam da ćemo se vidjeti i da ću igrati pred našim navijačima u Njemačkoj - rekao je Dominiković.

Bude li sve u redu i ako će ipak igrati na SP-u, Davor će ostaviti srce na parketu. Takav je. Na svim utakmicama daje sve od sebe.
 - Nemojte se ljutiti, ali više ne mogu razgovarati. Sada mi treba mir. Ovih nekoliko dana sigurno neću ni trenirati. Znam da će me to čekanje izludjeti, ali izdržat ću. Drago mi je da su igrači stali uz mene i da će u Njemačkoj igrati i za mene - zaključio je Dominiković.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije