Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresna ispovijest:

'Da me heroin nije uništio, bio bih poput Đokovića. Svi su mi predviđali svjetski vrh'

Screenshot
14.09.2021.
u 23:32

"Prvi put sam uzeo heroin u 21. godini. Tu kreće moj pakao. Upadam u dugove, narkomanske krize, počinjem krasti ne bih li došao do droge"

Novakov otac, Srđan Đoković, jedne je prilike otkrio kako nije vidio većeg teniskog talenta od Nikole Gnjatovića. 

"Igrao sam za Davis kup reprezentaciju Srbije protiv Turske i Marona. Sa mnom su tada u reprezentaciji bili Tipsarević, Vemić i Tošić. Prije toga sam u juniorima pobjeđivao Safina, Gonzalesa, a Rogera Federera sam pobijedio na jednom treningu. Nema tko mi tada nije predviđao svjetski vrh", prenosi Blic.

"Prvi put sam uzeo heroin u 21. godini. Tu kreće moj pakao. Upadam u dugove, narkomanske krize, počinjem krasti ne bih li došao do droge. Pokušavam i dalje igrati tenis, ali mi ne ide. U to vrijeme mi se i obitelj raspada. Više od deset puta bio sam u bolnici. Punih 17 godina prolazio sam kroz strahote koje droga nosi sa sobom."

"Nisam zaboravio tenis. I danas mogu prepoznati talentirano dijete. Roditeljima iskreno kažem, za razliku od većine, kada im dijete nije ekstratalent. Drugi im samo žele uzeti novac. Bivši igrači i kolege govore roditeljima djece koju treniram da sam bivši narkoman i da ne treba djecu dati meni da ih učim tenisu. A ja nikada, i kada sam bio u najtežim krizama, nisam dijelio drogu niti bih je ijednom djetetu dao. Prije bih si ruku odsjekao", rekao je pa dodao:

"Putovao sam po turnirima, igrao u Wimbledonu sredinom devedesetih, ali nije išlo. U isto vrijeme mi se i obitelj raspala, u životu mi je bio totalni kaos", rekao je Nikola.

Ključne riječi

Komentara 30

DM
drazen.muhvic
21:36 14.09.2021.

Jedino što sam pronašao o liku je da je 1999. (imao je 20 godina) imao najbolji renking u karijeri. Bio je 759. tenisač na svijetu... Talenat samo takav...

SA
samoljubav
07:06 15.09.2021.

Dnevna doza srskih mitova na VL. Hajde, barem je sport.

TE
TerMInator
07:21 15.09.2021.

Tko danas nije 'obesio' srpsku zastavu neka u hrvatskim novinama čita o srpskom drogerašu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije