Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA US OPENU

VIDEO Đoković opet izgubio živce pa dobio kaznu: Svi sumnjaju na ovaj detalj

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
13.09.2021.
u 22:28

Mnogi misle kako je upravo taj detalj presudio da ga organizatori natjecanja kazne s pet tisuća dolara za nesportsko ponašanje. Budući da službeni razlog nije naveden, to ostaju samo nagađanja

Ruski tenisač Danil Medvjedev pobjednik je posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena nakon što je u finalu sjajnom igrom porazio prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6-4, 6-4, 6-4.

Medvjedev je odigrao fantastično finale i nakon dva sata i 17 minute igre pobijedio je Đokovića osvojivši svoj prvi Grand Slam naslov u karijeri nakon što je prva dva finala izgubio. Na US Openu 2019. od Rafaela Nadala, a ove godine na Australian Openu od Đokoviću.

Novak Đoković propustio je priliku da ispiše povijest, a koliko ga je to pogodilo pokazao je i za vrijeme samoga meča. Naime, u nekoliko je navrata bio dosta nervozan, a u jednom je trenutku razbio reket. 

Mnogi misle kako je upravo taj detalj presudio da ga organizatori natjecanja kazne s pet tisuća dolara za nesportsko ponašanje. Budući da službeni razlog nije naveden, to ostaju samo nagađanja. 

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:24 14.09.2021.

Grizli najopsaniji kad je ranjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije