Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK PREDALEKO?

Napadi na Đokovića idu dalje: 'Njegove suze bile su lažne. Jeste ga vidjeli nakon stanke?'

Daniil Medvedev wins the 2021 US Open in New York
Foto: COREY SIPKIN/Newscom/PIXSELL
1/5
14.09.2021.
u 14:45

– Kad se vratio na teren, više nije plakao. To je ozbiljan znak da nije bio iskren.

Poraz Novaka Đokovića u finalu US Opena od Rusa Danila Medvjedeva (4:6, 4:6, 4:6) još uvijek se analizira, baš kao i ponašanje najboljeg tenisača svijeta prije posljednjeg gema, ali i tijekom svečanog govora.

Vidjeli smo suze, vidjeli smo emociju, čuli smo emotivan govor... No postoji teorija da je sve to bila laž, predstava u režiji Đokovića samog.

Naime, francuska psihologinja Isabelle Inchauspé za L'Equipe je ustvrdila upravo to pa obrazložila zašto misli da je Đoković prevario cijeli svijet.

– Ne znam jeste li ga vidjeli nakon pauze. Kad se vratio na teren, više nije plakao. To je ozbiljan znak da nije bio iskren – kazala je.

Tennis: US Open Sep 12, 2021; Flushing, NY, USA; Novak Djokovic of Serbia speaks to the crowd during the trophy presentation ceremony after his match against Daniil Medvedev of Russia (not pictured) in the men's singles final on day fourteen of the 2021 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Danielle Parhizkaran-USA TODAY Sports Danielle Parhizkaran
Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

No njena kolegica Meriem Salmi ne misli tako.

– Puknuo je pod naletom snažnih emocija.

Srbin je pak objasnio da su suze pristigle jer ga je dirnula podrška publike, koja inače u New Yorku nije u većoj mjeri na njegovoj strani. Također, suze su krenule niz njegovo lice i tijekom konferencije za medije.

 

 

 

– Život je sad potpuno drukčiji, suprug sam i otac, imam neke druge prioritete. Htio bih više vremena provoditi s djecom, to sam sebi obećao jer... Odsutnost me boli jako. Ispričavam se – s "knedlom u grlu" zaustavio se Đoković.

I sigurno mu nije lako da se toliko teški, emotivni i povijesni trenuci toliko seciraju. Odnosno, da se sugerira tolika proračunatost s njegove strane.

>>> Evo zašto je Novak Đoković toliko omiljen diljem svijeta

Komentara 14

HI
hiohio
15:13 14.09.2021.

Glumio pred amerima da navijaju za njega, ne za rusa. Pa navijali su za njega ,jer ameri rađe navijaju za malog rusa nego za velikog rusa, da je netko drugi igrao umjesto rusa navijali bi za tog ne za đokana.

DU
Deleted user
15:22 14.09.2021.

bljuje mi se od ovog lika, da je federer isto godiste ne bi se o djokovicu nista culo a ni toj njegovoj igri.

PO
polifonije
16:16 14.09.2021.

Tako se ponašaju samo neuravnoteženi, drogirani primitivci. Sramota za tenis, đentelmenski sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije