Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Ćuk: Njihov je adut publika, a naš – kontra

23.01.2019.
u 07:12

Szolnoki ne igra divlje kao ostale mađarske momčadi - upozorava Ćuk

U sedmom kolu Lige prvaka vaterpolisti Mladosti večeras u 19 sati gosti su mađarskog Szolnokija. Klub je to u kojem je godinu dana proveo sadašnji mladostaš Miloš Ćuk.

– Szolnoki je na ulasku u sezonu doživio puno promjena, čak i više od Mladosti, i to je ostavilo traga. Ne igra divlje kao ostale mađarske momčadi, ima sređenu obranu i neće biti lako nadmetati se s njim, posebno u gostima. Bio sam njihov igrač lani i znam da je jako teško igrati pred njihovom publikom. Moramo biti borbeni i hrabri i pokušati ih iznenaditi protunapadima.

Jug u svom Gružu dočekuje europskog prvaka Olympiakos, pojačanog trojicom Hrvata (Pavić, Bušlje i Obradović), koji je prije neki dan osvojio grčki kup. U istom terminu splitski Jadran gost je Verone.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije