Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE LAKO

Cristiano Ronaldo skupinu u kojoj je Portugal proglasio najtežom

Cristiano Ronaldo
Reuters (Ilustracija)
05.06.2014.
u 23:05

- Imamo ambicije, nismo favoriti, ali nastojat ćemo pružiti najbolje od sebe - rekao je najbolji nogometaš svijeta.

Cristiano Ronaldo opisao je grupu G na Svjetskom prvenstvu, u kojoj se nalaze njegov Portugal, Njemačka, Sjedinjene Američke Države i Gana, težom od svih ostalih.

- Idemo na Svjetsko prvenstvo s nadom, ali čvrsto s nogama na zemlji. Imamo ambicije, nismo favoriti, ali nastojat ćemo pružiti najbolje od sebe. Znamo da nas čeka vrlo teška grupa. Zapravo, prema mom mišljenju, to je najteža od svih grupa - rekao je najbolji nogometaš svijeta.

Nažalost po navijače, o ozljedi nije rekao niti riječi, tako da se ne zna je li zadnja loža u redu i što je s glasinama o tendinitisu lijeve noge.

>> Ronaldo ima upalu tetiva, Perez bi volio da propusti Svjetsko prvenstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije