Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kineski nogomet

Ćiro odgodio Ivankovićevo slavlje

\'04.10.2007., Amsterdam, Netherlands - Dinamo je pobijedio Ajax na stadionu Arena Amsterdam. Branko Ivankovic.  Photo: Slavko Midzor/24sata\'
Slavko Midzor/PIXSELL
24.10.2010.
u 18:57

Čudesnim preokretom Ćirina Shenhua odgodila slavlje Ivankovićeva Shandonga.

Ćiro Blažević zaista se nikad ne predaje. Njegov Shanghai Shenhua u 27. kolu kineskog prvenstva 15 minuta prije kraja utakmice gubio je 1:2 od Shaanxija.

No, pogocima Taoa i Riascosa uslijedio je preokret kojim je Shenhua odgodila odluku o novom prvaku kineske lige. Naime, utakmicu je pratio i Branko Ivanković čijem je Shandongu za potvrdu naslova odgovaralo sve osim pobjede Ćirine momčadi.

Trljao je ruke Tanac prvih 75 minuta utakmice, no onda je i za njega uslijedio šok. Tako je uoči posljednja tri kola prvenstva razmak između prve dvije momčadi kineskog prvenstva devet bodova. Iako Shenhuu do naslova vodi samo teorija, Ćirina momčad sigurno se neće predati. No, Ivanković sudbinu drži u svojim rukama.

Poredak: Shandong 56, Shenhua 47, Tianjin 43, Dalian 41...

Komentara 1

HA
hajduk20
14:44 25.10.2010.

osvojit ce ivankovic,ali ciro je bio i ostao legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije