Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspenzija NS-a BiH

Ćiro Blažević: Da sam ja ostao izbornik, ne bi došlo do sankcija!

Ćiro Blažević
Reuters
01.04.2011.
u 17:37

U NS BiH stigla je i službena obavijest o suspenziji saveza, klubova i reprezentacija, kojima se zabranjuje igranje i prijateljskih utakmica.

Male su šanse da se statut usvoji do prve reprezentativne utakmice u lipnju, pa se nadaju da će iz Fife i Uefe popustiti, iako ranije nisu popuštali ni Grčkoj, ni Nigeriji, ni Albaniji, koje su bile kažnjene zbog miješanja politike u rad nogometnih saveza. Ondje se politika povukla, što je u BiH teško očekivati. Oglasio se i Ćiro Blažević:

- Osuđujem rad NS-a BiH. Do sankcija ne bi ni došlo da me nisu potjerali s mjesta izbornika! - rekao je.

Komentara 13

HM
hm12345
17:39 01.04.2011.

I sad je skoro savršena priča iz prošlog kvalifikacijskog ciklusa pala u vodu. Taman kad se pomislilo da u toj državi barem nešto može ujediniti ljude.

BO
bomba
18:02 01.04.2011.

Ovdje BiH nije suspendirana zbog miješanja politike u odluke i krivo je ovaj novinar napisao. Zvanično odlukui glasovanje su donijeli sportski djelatnici u savezu, a političari nisu javno uticali na ishod glasanja. Ovo je prava slika stvarne BiH gdje politika živi u glavama svih građana BiH. Čista borba za ravnopravnost i opstojnost naroda pred eskalacijom muslimanskog nacionalizma koji lagano skida rukavice.

OB
-obrisani-
17:56 01.04.2011.

ciro ulizica se javlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije