Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

U Hrvatsku stigao bivši igrač Zvezde koji ima osam sestara i petero braće

Quincy Miller
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
03.08.2019.
u 23:34

Sjećamo ga se kao igrača Crvene zvezde u sezoni 2015./2016. nakon koje je igrao za Makabi, Brose Bamberg, portorikanski Piratas de Qeubradillas te, prošle sezone, za Joventut koji je, zbog ozljede, napustio već krajem rujna.

Ako je suditi samo po imenu, Cibona je dovela veliko pojačanje, no imena ne igraju, posebice ako se zna da je riječ o igraču sklonom ozljedama. Bilo kako bilo, za vukove će sljedeće sezone na poziciji krila (onoj koju je popunjavao Markota) igrati 208 cm visok 26-godišnji Amerikanac Quincy Miller.

Sjećamo ga se kao igrača Crvene zvezde u sezoni 2015./2016. nakon koje je igrao za Makabi, Brose Bamberg, portorikanski Piratas de Qeubradillas te, prošle sezone, za Joventut koji je, zbog ozljede, napustio već krajem rujna.

Nažalost, upravo je sezona u Zvezdi bila i njegova posljednja vrhunska sezona pa u ovoj odluci Cibone ima i dosta poslovnog rizika. Iz njegovih beogradskih dana poznata je priča o tome kako ga je u nekom noćnom klubu navijač Partizana opalio bocom po glavi, no to njemu nije smetalo da za dva dana Cedeviti zabije 24 koša.

Inače, Miller potječe iz mnogočlane obitelji u kojoj ima osam sestara i petero braće. Dvije sezone proveo je u Nuggetsima, imao je kratke epizode u Kingsima i Pistonsima, no još uvijek je dovoljno mlad da uz malo sreće sa zdravljem spasi karijeru.  

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Markoso
09:30 04.08.2019.

Cibona da se vrati u top 4 Aba lige. Naprid Cibosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije