Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKOM SUDACA

Srpski borac iz Cro Copova tima protivnika udarao u prepone pa izgubio

Darko Stošić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
03.08.2019.
u 22:59

Stošić je tijekom borbe zadao značajno veći broj udaraca, ali su ga dva oduzeta boda koštala pobjede. Ovo mu je bio drugi uzastopni poraz.

Darko Stošić (13-3, 1-2 UFC) u svojoj trećoj borbi u UFC-u upisao je drugi poraz. 27-godišnji poluteškaš na priredbi UFC on ESPN 5 u Newarku u New Jerseyu izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca (29:26, 28:27, 28:27)  od Kennedyja Nzechukwua (7-1, 1-1 UFC), piše Croring.

Nakon što je bio bolji u prvoj rundi, Srbinu je u drugoj rundi oduzet bod zbog niskog udarca. Imao je problema s nosom zbog direkata kojima ga je 13 centimetara viši nigerijsko-američki borac pogađao. Iako je protivnik koji se borio iz kontragarda imao prednost u ovom dijelu borbe, Stošić je uspio dva puta pogoditi vrlo dobrim middle kickom.

Isti udarac uspješno je koristio i početkom zadnje runde, ali mu je zatim oduzet još jedan bod zbog niskog udarca. Sredinom runde ide na rušenje, ali ga ne uspijeva završiti. Nakon toga uz žicu, ruši protivnika, ali se Nzechukwu vraća na noge.

Stošić je tijekom borbe zadao značajno veći broj udaraca, ali su ga dva oduzeta boda koštala pobjede. Ovo mu je bio drugi uzastopni poraz. Početkom lipnja izgubio je jednoglasnom odlukom od Devina Clarka. 

Inače, Stošić je srpski borac i član Cro Copovog tima te trenira s našim proslavljenim borcem.

Ključne riječi

Komentara 11

ZO
zoranos
09:10 04.08.2019.

Nakon ovoga Stišić leti iz UFC-a za sva vremena! Ja ne shvaćam kako netko misli doći u UFC i boriti se ziheraški i pasivno??? U UFC-u uopče ne gledaju skore, već samo atraktivnost - pa Dana White je davao otkaz i neporaženim borcima zbog toga, a Bena Askera je toliko vrijeđao iako je čovjek imao skore 18:0. Što Stošić ima u svojoj glavi i dal ga je Mirko išta savjetovao po to tom pitanju???

AN
Andreeejjj
18:08 08.08.2019.

Stošić nije neki (svijetski) borac, RAKIĆ Srbin iz Beća bi ga pojeo. MIRKO F. i Stipe Drviš šteta, gubite samo vrijeme sa Stoletom, nažalost.

SX
sudbina x
07:23 04.08.2019.

Nikad od srbina pravog borca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije