Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Chelsea hitno pokušava dovesti novog Pelea

neymar
PA/Pixsell
29.03.2011.
u 13:21

Brazilska kolonija u Chelsei mogla bi uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Londonski klub užurbano pokušava dovesti novo brazilsko čudo od igrača Neymara, koji je i u posljednjoj utakmici sa Škotskom (zabio oba gola) nagovijestio o kakvom se paklenom strijelcu radi.

Neymar je nakon utakmice igrane u Londonu produžio svoj boravak u gradu na Temzi sa svojim agentom Wagnerom Ribeirom. Ugostio ih je bliski suradnik Chelseinog vlasnika Romana Abramoviča, Pini Zahavi.

- Ne sviđa mi se vrijeme u Engleskoj, ali mogao bih se priviknuti - istaknuo je Neymar.

No, problem bi mogla biti odšteta. Njegov klub, brazilski Santos osigurao ga je stavkom u ugovoru prema kojoj ne može otići ispod 45 milijuna eura, dok je Chelsea spremna ponuditi 10 milijuna manje.

Abramovičevi skauti Neymara prate  već duže vrijeme, a u Brazilu mu od mlađih kategorija tepaju da je novi Pele.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije