Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA STANOVIMA

Četiri vatrena odala počast Čustiću: Subašić poslao poruku Fifi

Subašić Modrić Livaković Vrsaljko Zadar
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/7
18.07.2018.
u 15:17

- Dok god sam igrač ću nositi i pokazivati tu majicu, makar znam da sam nekima dosadan, no Ćustić je bio pravi sportaš, profesionalac, treba biti uzor svima - rekao je Subašić

Nakon jučerašnjeg veličanstvenog dočeka u Zadru, četiri hrvatska reprezentativca iz tog grada - Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković - danas su posjetili stadion na kojem je sve krenulo - Stanove.

Tamo su se družili s djecom, a odali su i počast Hrvoju Ćustiću koji je 2008. na tom stadionu izgubio život. Na svim utakmici majicu s njegovim likom nosi Danijel Subašić.

VIDEO Subašić na Stanovima      Snimio Frane Šarić:

- Dok god sam igrač ću nositi i pokazivati tu majicu, makar znam da sam nekima dosadan, no Ćustić je bio pravi sportaš, profesionalac, treba biti uzor svima - rekao je Subašić, kojem je i Fifa zaprijetila kaznom ukoliko će nastaviti pokazivati majicu.

- Glupo je da nas kažnjavaju sa 100.000 dolara zbog toga - poručio je Suba Fifi.

>> Pogledajte najbolje trenutke dočeka vatrenih

Komentara 43

SO
SoloHan
15:47 18.07.2018.

Suba, jesi Čovik i gotovo.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:27 18.07.2018.

Kad bi netko od Francuza nosio majicu nekog svog Ćustića Fifa bi morala potegnut do Afrike da sve provjeri 😂

DU
Deleted user
15:30 18.07.2018.

Fifa je mafijaska organizacija, koja izmislja kazne kako im se svidi. Tako financiraju svoju mafijasku svitu. Ta krimi-organizacija nema nikakve veze sa nogometom,osim sto ga zlouporabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije