Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu dosta NHL-a

Češka hokejaška legenda Jagr u 40. godini potpisao za Philadelphiju

\'Chech Jaromor Jagr of Avangard Omsk (L) vies with Czech hockey legend Dominik Hasek, 45, of Spartak Moscow during their Russian open Kontinental Hockey League\'s (KHL) match inMoscow on November 27,
AFP
01.07.2011.
u 22:41

Jaromir Jagr vratio se u NHL. Češka hokejaška legenda potpisao je jednogodišnji ugovor s Philadelphia Flyersima.

Jagr je u američko-kanadskoj profesionalnoj hokejaškoj ligi posljednji put igrao 2008. godine i to za New York Rangerse. Karijeru u NHL-u počeo je 1990. u Pittsburghu za koji je igrao do 2001. kada je prešao u Washington.

U Rangerse je došao 2003., a u isti se klub vratio i 2005. nakon jednogodišnjeg boravka u Europi. S Pingvinima iz Pittsburgha je osvojio dva Stanley Cupa (1991. i 1992). Posljednje je tri sezone igrao za ruski Avangard iz Omska.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije