Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''vancouver je predaleko''

Čelnici HOO-a u posjetili sportaše Whistleru

Mateša Šola Vrdoljak
VL
14.02.2010.
u 11:59

Član MOO-a u Hrvatskoj Antun Vrdoljak, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop, tijekom subote posjetili su Hrvatsku olimpijsku delegaciju u Olimpijskom selu u Whistleru.

U kraćem razgovoru zadržali su se sa stjegonošom Jakovom Fakom i obišli bolesnu biatlonku Andrijanu Stipaničić Mrvelj koja je u subotu otkazala nastup u sprintu, zaželjevši im puno osobnog zadovoljstva i uspjeha u predstojećim nastupima.

Čelnici HOO-a izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom organizacijom kao i spektakularnim otvaranjem Igara. Jedina zamjerka je na veliku udaljenost između dvaju olimpijskih gradova - Vancouvera i Whistlera koja iznosi udaljenost Zagreba i Rijeke.

U posjetu delegaciji bio je i predsjednik Hrvatskog biatlonskog saveza, brigadir Nikola Županić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije