Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CEDEVITA - BUDUĆNOST 92:62

Cedevita u debiju u 'dvojci' pregazila Budućnost

Cedevita Budućnost (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/10
07.10.2011.
u 20:12

- Nisam mogao ni sanjati da ćemo odigrati utakmicu na ovakvom nivou - sretan je bio Azulović.

Košarkaši Cedevite sa stilom su 'krstili' svoju novu dvoranu u Zagrebu. U 'dvojci' Doma sportova u prvom su kolu ABA lige pobijedili Budućnost s velikih 92:62! da gosti nemaju šanse bilo je jasno već na kraju prvog dijela kada je na semaforu stajalo 24:14, a do poluvremena je bilo još i uvjerljivije 40:28. U drugom dijelu Zulini dečki nisu pali, dapače, ušao je svježi Opačak i u manje od dvije i pol minute ubacio sedam koševa (no, nažalost i ozlijedio prst). Vedrana Princa sjajno je zamijenio Marko Car koji je sa Smodišem predvodio Cedevitin napad te su oba ubacila po 14 koševa. Vukšić je dodao 12, a Draper deset.

Kod Budućnosti je najbolji bio Nikola Vučević sa 11 koševa.

- Nisam mogao ni sanjati da ćemo odigrati utakmicu na ovakvom nivou, s obzirom da nam je došla dosta rano nakon Chalona. U prvom poluvremenu imali smo problema u skoku, no u drugom smo to uspjeli iskontrolirati. Svi su pronašli svoju ulogu na parketu i odigrali smo točno kako smo htjeli - bio je prezadovoljan trener Cedevite Dražen Anzulović.

Na početku sezone poslali su publici zaista sjajnu poruku. Prvo su izborili Eurokup, sada fantastično krenuli u regionalnu ligu.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
danijel00
00:30 08.10.2011.

lagano sam poceo scrollat prema dolje da procitam clanak ali ipak sam morao malo zastat :P

JO
jolly
23:57 07.10.2011.

Bravo dečki! Nažalost ostali ste večeras u sjeni Slavena Bilića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije