Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Cedevita pobjedom osigurala drugo mjesto

Jacob Pullen
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.03.2019.
u 21:08

Jacob Pullen sa 21 i Elgin Cook sa 18 koševa predvodili su Cedevitu, dok je Daishon Knight sa 13 ubačaja bio najefikasniji kod Mornara.

Košarkaši Cedevite osigurali su drugo mjesto po završetku ligaškog dijela regionalne ABA lige, a samim time i prednost domaćeg terena u polufinalu zahvaljujući 94:80 (26:20, 18:17, 28:22, 22:21) domaćoj pobjedi protiv Mornara iz Bara u susretu posljednjeg, 22. kola. 

Jacob Pullen sa 21 i Elgin Cook sa 18 koševa predvodili su Cedevitu, dok je Daishon Knight sa 13 ubačaja bio najefikasniji kod Mornara.

Cedevita je ligaški dio okončala sa 16 pobjeda i šest poraza te će u polufinalu igrati protiv Budućnosti ili Partizana. Ako u nedjelju Budućnost na svom terenu svlada Cibonu, crnogorski će sastav biti suparnik Cedevite, dok će Cedevita igrati protiv Partizana samo ako Partizan u subotu svlada FMP, a Budućnost izgubi od Cibone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije