Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL IZBACIO JUVE

Buffon ponosan, Pjanić tvrdi: Sramota! Ronaldo: Ne znam zašto se bune

Gianluigi Buffon Real Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
11.04.2018.
u 23:39

- Ne želim suditi što je sudac napravio, ali njegova odluka odlučila je polufinalista. Mi smo zaslužili produžetke - rekao je Allegri

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon prave drame na Santiago Bernabeuu jer Juventus je uspio nadoknaditi 0:3 iz prve utakmice, no ispali su jer su kraljevi gol za 1:3 zabili u 97. minuti preko sumnjivog jedanaesterca kojeg je realizirao Cristiano Ronaldo.

- Ovo nam mora biti lekcija za budućnost. U nogometu se ništa ne dobiva kao poklon. Oni su igrali vrlo dobro, Buffon je bio dobar, ali ne razumijem zašto se bune, bio je čisti jedanaesterac - rekao je Ronaldo nakon utakmice.

Trener Reala Zinedine Zidane istaknuo je da jedanaesterac nije vidio, no da su mu rekli da je on postojao.

Gianluigi Buffon Real Juventus
1/10

- Sretan sam zbog prolaza, zaslužili smo nakon 180 minuta. Ovo je nogomet, odigrali smo sjajnu utakmicu u Torinu, danas je sve bilo obrnuto. Danas smo patili, no uspjeli smo izboriti polufinale - rekao je francuski stručnjak.

Gianluigi Buffon vjerojatno je odigrao svoju zadnju utakmicu u Ligi prvaka, a isključen je zbog prigovora kod jedanaesterca.

- Život ide dalje, ponosan sam kako smo odigrali utakmicu - rekao je Buffon, dok je veznjak stare dame Miralem Pjanić na Instagramu samo kratko napisao: 'Sramota'.

Trener Juventusa Max Allegri je istaknuo:

- Ne želim suditi što je sudac napravio, ali njegova odluka odlučila je polufinalista. Mi smo zaslužili produžetke, imali smo pravo na još dvije zamjene, što bi nam sigurno bila velika prednost u produžetku.

Komentara 21

TH
than
00:41 12.04.2018.

Ronaldu nije kao i obicno nista jasno, a i sto ocekivati od nekoga tko se valja po terenu i pokusava izmusti kazneni udarac. Nikada covjeka od njega...

MA
..Marsijanac
01:16 12.04.2018.

Ronaldovo ponasanje na ovoj tekmi je bilo sramotno. Izgubio sam i ono malo respekta kojeg sam imao prema njemu. Messi se nikad nebi tako ponasao.

Avatar southman
southman
07:27 12.04.2018.

Penal je bio. Da nije navijačkih niskih strasti i kad bi se situacija sagledala objektivno 90% "pametnih" komentatora bi ovo okarakterizirali kao penal. Potpuno je nebitno o kojoj se minuti radilo. Prvoj ili zadnjoj. A da je sudac priznao čisti gol Isca sve bi bilo riješeno i prije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije