Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao i Jeličić

Evo što je sudački stručnjak Beusan rekao o jedanaestercu za Real

Real Madrid - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
11.04.2018.
u 23:29

U ovoj situaciji pomogao bi VAR jer bi svi suci zajedno pogledali snimku

Real je pogotkom Ronalda u 97. minuti iz jedanaesterca zabio gol koji ih unatoč porazu 1:3 vodi u polufinale Lige prvaka. No, o tom kaznenom udarcu puno će se pričati jer je prilično dvojben.

Situaciju je za HRT komentirao sudački ekspert Mateo Beusan.

- Moramo to vidjeti dva, tri puta. Bilo je kontakta rukama, a sad... Je li to dovoljno za jedanaesterac? Ja mislim da nije! Morate biti jako hrabri za donijeti ovakvu odluku u tim trenucima. Ja mislim da je pogriješio.

Real Madrid - Juventus
1/10

Bi li ovdje VAR pomogao?

- Naravno da bi. Sigurno bi mu barem jedan sudac rekao da malo razmisli o svojoj odluci. Ili je ekstremno hrabar ili ne koristi zdravi razum, rekao je Beusan.

U raspravu se uključio i Joško Jeličić.

- Nije tu bilo intenziteta za jedanaesterac. Buffon nikad nije imao mrlje u karijeri i ako je on tako reagirao, ja mu vjerujem. I posebno mi je žao što je dobio crveni karton jer mu je ovo vjerojatno zadnja utakmica u Ligi prvaka za Juventus.

Komentara 16

MO
matK.O.
00:05 12.04.2018.

joško vjeruje bufonu...hahah kakav genijalac

BA
batman
00:22 12.04.2018.

Beusan=dobra komedija😂😂😂😂😂😂

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
05:13 12.04.2018.

Tupson Beusan je ishlapljeli bufon. Penal je cist ko suza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije