Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVNO

Brutalan nokaut hrvatskog borca! Soldić za samo minutu i pol obranio naslov

Roberto Soldić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
18.05.2019.
u 23:30

- Tko je sljedeći? Nije bitno. Šest mjeseci sam trenirao za ovo, sada ću se odmoriti, a onda vratiti u teretanu. Hvala svima, a najviše mojoj obitelji - rekao je Soldić

Roberto Soldić na impresivan je način obranio naslov u velter kategoriji u poljskom Sopotu na KSW priredbi. Naš je borac nokautirao Poljaka Krystiana Kaszubowskog koji mu je do sada bio najizazovniji protivnik. Barem na papiru.

Borba je trajala samo minutu i pol jer je Soldić udario lijevim krošeom Kaszubowskog i srušio ga, a sudac je prekinuo meč.

- Tko je sljedeći? Nije bitno. Šest mjeseci sam trenirao za ovo, sada ću se odmoriti, a onda vratiti u teretanu. Hvala svima, a najviše mojoj obitelji - rekao je Soldić i dodao:

- Bog mi je dao ovaj talent, hvala mu na tome. Znao sam da je protivnik nezgodan, ali sam se pripremio. Morate biti pametni u ovakvim mečevima.

Uspješan je i bio drugi hrvatski borac. Antun Račić i u uzvratu je uspio savladati Pawela Polityla. Opet je bilo neizvjesno, a naš je borac još jednom pobjedu osvojio podijeljenom sudačkom odlukom. Tako je osigurao borbu za titulu KSW prvaka bantam kategorije.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 9

PR
protin
23:58 18.05.2019.

Bravo 🇭🇷✌️💪🙏🇭🇷

Avatar doog_kool
doog_kool
03:28 19.05.2019.

Čvrsta ruka i poštenje!! Bravo Robo!! Bravo Račiću!!

PR
prajdali100
01:42 19.05.2019.

Samo rad, rad i rad i uspjeh mora doći.Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije