Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNO SNIMANJE

Cro Cop: Moram izraziti negodovanje jer su ove snimke procurile na internet

Cro Cop
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
17.05.2019.
u 08:23

– Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija – našalio se Mirko sa svojim Japancem

Mirko Cro Cop Filipović na Facebooku često objavljuje snimke s treninga, a ovaj se put (opet) našalio sa svojim pulenom Satoshijem Ishiijem.

Naime, Mirko je podijelio video s nogometne utakmice na kojoj je Japanac bio na vratima i primio gol "kroz uši". Istina, udarac je bio snažan i u gornji kut, no Ishii se prepao lopte.

– Dragi prijatelji! Moram izraziti negodovanje radi tajnog snimanja večerašnje utakmice Cro Cop Teama! Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija – napisao je Mirko i dodao:

– Nažalost, moram sve odbiti jer Satoshija nogometna karijera ne zanima te ove golmanske majstorije želi upražnjavati isključivo rekreativno!

Inače, Ishii je Cro Copov štićenik, a Japanac obožava Hrvatsku i za sebe kaže da je Hrvat. Naime, Japan ne dopušta dvojno državljanstvo pa je svoju japansku putovnicu morao poništiti i uzeti hrvatsku.

Obožava Thompsona, janjetinu i pjesmu ''Dolazak Hrvata'', a nedavno je upisao prvu pobjedu u MMA borbi pod hrvatskom zastavom.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa


 
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:22 17.05.2019.

Po reciprocitetu bi susjedi trebali sada o Ishusiju pisati bar onoliko koliko VL o najvaznijoj osobi "regijona" Karelusi.

JE
Jednakost
11:11 17.05.2019.

To se zove "zaspo na golu" i jedna je od najvaznijih treninga golmana. Znaci, biti budan i koncentriran 90 minuta.

BL
Blender
14:28 20.05.2019.

Pa nesto slicno golu koji je popusio Subasic na svjetskom prvenstvu, nije se ni maknuo, a da pokusao je ispruziti ruku ali nije bila dosta dugacka :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije