Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovila je nogometaša

Gotovo je sa skrivanjem: Istina je da su u vezi, a k tome ga ona zove 'tatice'

Sonia Isaza
Foto: instagram.com/niaisazaoficial
1/6
16.05.2019.
u 10:43

Njihovu prvu zajedničku fotografiju odmah su objavili gotovo svi čileanski i kolumbijski portali, a par zasad nije komentirao koliko je dugo u vezi i kako se rodila ta ljubav

Arturo Vidal, suigrač našega Ivana Rakitića u Barceloni, nije jedan od onih tipova koji se vole razmetati po društvenim mrežama. Dapače, pogledate li njegov profil na Instagramu, vidjet ćete da uglavnom objavljuje fotografije vezane uz nogomet i da svoje veze skriva kao zmija noge.

Ali, ako je on već naviknuo držati intimu podalje od novina, njegova nova djevojka očito nije. Prelijepa Kolumbijka Sonia Isaza upravo je cijelom svijetu dala do znanja da su zajedno, ali i otkrila da mu rado tepa ''tatice''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Día de ☀️ con mi papasito!!😍❤️🤤

A post shared by Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on

Njihovu prvu zajedničku fotografiju odmah su objavili gotovo svi čileanski i kolumbijski portali, a par za sada nije dalje komentirao koliko je dugo u vezi i kako se rodila ta ljubav.

Sonia inače živi u Caliju i majka je dvoje djece, a u tamošnjoj je javnosti poznata kao djevojka koja gotovo ne izlazi iz teretane. Na Instagramu je prati 2.6 milijuna obožavatelja, a nove fotografije objavljuje gotovo svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y QUE NO ME FALTE MIS @nitrofitoficial💊🙌🏼 . FELIZ DÍA!!💋 . Outfit: @crystalwingsoficial ❤️

A post shared by Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on

Vidal je također otac, i to troje djece, međutim u ožujku je potvrdio da se razvodi od Maríje Terese Matus s kojom je bio u braku četiri godine, a u vezi je još od 2008.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo siento, perdón, gracias!❤️

A post shared by Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on

Što je bio povod tom prekidu, ne zna se pouzdano, ali tamošnji su portali dali naslutiti kako je nepremostiv problem u vezi bila nevjera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy Sunday!☀️🔥I adore you❤️

A post shared by Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on

Komentara 11

FA
faraon
11:25 16.05.2019.

Hahahah ljubav, osigurala je financijski svoju djecu.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:05 16.05.2019.

kak diše kroz taj nos?

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
16:54 16.05.2019.

SSS (Stetovirana - Silikonska - Sponzoruša)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije