Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNO PRIZNANJE

Bruno Petković službeno je proglašen najboljim igračem tjedna u Konferencijskoj ligi

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a
Luka Stanzl/PIXSELL
08.03.2024.
u 16:21

Isto tako, Petković je najbolji strijelac Konferencijske lige ove sezone. Tu čast dijeli s napadačem Maccabi Tel-Aviva, Eranom Zahavijem, obojica su zabila po sedam pogodaka

Nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković je odigrao vrhunsku utakmicu u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige, u kojem je Dinamo svladao PAOK rezultatom 2:0. Petković je postigao oba pogotka na susretu i tako došao do brojke od četiri pogotka u isto toliko posljednjih europskih utakmica za Dinamo. 

Glavni igrač Dinama tako je dobio vrijedno priznanje u ovom europskom natjecanju budući da je službeno proglašen najboljim igračem tjedna. Nagrada se dodjeljuje po glasovima navijača, a Petković je zbog dva pogotka dobio najviše glasova. U konkurenciji su još bili branič Ajaxa Jorrel Hato, napadač Lillea Jonathan David te napadač Maccabi Tel-Aviva Eran Zahavi.

Petković je, uz službenu nagradu natjecanja, bio najbolji igrač ovog kola u Konferencijskoj ligi i prema statističkom izračunu platforme SofaScore, zaradivši ocjenu 8,5.

Isto tako, Petković je najbolji strijelac Konferencijske lige ove sezone. Tu čast dijeli sa spomenutim napadačem Eranom Zahavijem, obojica su zabila po sedam pogodaka. 

VEZANI ČLANCI:

Petković je u skupini zabio dva gola Astani, dva protiv Ballkanija, jedan gol je postigao protiv Betisa u play-offu te dva već spomenuta sinoć protiv PAOK-a u prvom susretu osmine finala.

Valja istaknuti da je Petkoviću ovo bio 26. pogodak za Dinamo u europskim natjecanjima, a uz to je svojem impresivnom učinku dodao još i 15 asistencija.

Komentara 1

GN
gnoj
17:30 08.03.2024.

A ja mislio Livaja ? A da Hajduk ne igra u Evropi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije